Услуги

Дерматологичен център „Dermaplus” е лечебно заведение, което предлага медицински услуги в сферата на дерматологията, венерологията, естетичната медицина и козметичната дерматология.

Диагностика


Извършваме цялостни прегледи на пациенти от всички възрасти с кожни и естетични проблеми. Използваме техниките, с които разполага съвременната медицинска наука, за изследване на пигментни изменения, гъбични, бактериални и вирусни инфекции, както и за тестване на кожни алергии. Прилагаме дигитална дерматоскопска диагностика за навременно разкриване на различни туморни заболявания.

  • Дигитална дерматоскопия за диагностика на различни туморни заболявания
  • Изследване с вудова светлина за пигментни изменения и гъбични инфекции
  • Биопсия и хистологично изследване за уточняване на различни кожни заболявания
  • Тестуване за кожни алергии
  • Диагностика на вирусни, бактериални и микотични инфекции

Дерматология


Изготвяме индивидуални терапевтични схеми при всички дерматологични проблеми. Целта на екипа ни е ранна диагностика, адекватно, коректно, съвременно лечение и профилактика на редица кожни заболявания: новообразувания, алергични, имунни, автоимунни, вирусни, бактериални, микотични заболявания на кожата, лигавиците, ноктите и косата.

Естетична медицина


Естетичната медицина използва най-новите научни постижения за подмладяване и възстановяване на кожата. Работим с високотехнологична апаратура и терапии с доказан ефект и гарантирана безопасност за моделиране на лице и тяло. Гаранция за постигнатите резултати е професионалният опит на екипа ни, както и качеството на лекарствените продукти и медицински изделия, които използваме в нашата практика.

Лазерни процедури


Подобряване на външния вид на кожата, лицето и тялото с най-съвременните лазерни системи за младост и красота. При гарантирана безопасност и прецизна дозировка предлагаме лечение на акне и розацея, третиране на съдове, хемангиоми, заличаване на белези, пигментни петна и стрии. Работим с технология, която се признава за „златен стандарт” в областта на аблативното и неаблативното лазерно подмладяване и епилацията.

Венерология


Компетентна консултация, диагностика и лечение на болестите, предавани по полов път. Лечение на вирусни (херпес, молуски, лазерно премахване на кондиломи), бактериални и микотични инфекции, засягащи ано-гениталната област. Венерическите болести са сред социално-значимите заболявания, тъй като последиците от тях са свързани както с нарушена сексуална функция, така и невъзможност за зачеване и раждане на жизнеспособно дете.

  • премахване на генитални брадавици /кондиломи/ и молуски
  • лечение на полово-предавани вирусни, бактериални, микотични, хламидиални и микоплазмени болести

Козметична дерматология


Извършваме неинвазивни процедури за изглаждане и освежаване на кожата на лицето и тялото. Използваните техники и специална апаратура уеднаквяват тена, изглаждат фините бръчици, подобряват тургора на кожата и нейната еластичност и плътност. Активните хидратиращи и подхранващи съставки, въведени в дълбочина в дермата, засилват кръвообращението и стимулират регенерацията и обновяването на кожата.