MD кодове – революция в подмладяването

на .

MeDical Codes™ са медицински кодове за точков лифтинг. Казано с други думи, MD Codes™ са поредица от практически стратегии и прецизни точки за инжектиране на хиалуронови филъри във всяка анатомична област на лицето. Технологията е разработена от бразилския пластичен хирург д-р Маурицио Де Майо и се смята за революция в лицевата естетика.

„С приложението на нови генерации хиалуронова киселина на Juvederm ние намерихме

ключа за цялостното подмладяване

MD Codesи възстановяване на лицето“, категоричен е д-р Майо, който на 7 октомври 2017 г. представи разработката си пред българските светила на естетичната медицина в телемост Москва-София. Във форума участва и топ дерматоложката д-р Магдалина Гюрова.

„Загубата на обем и нивото на дехидратация на кожата са сред основните показатели за стареене на лицето. Всеки пациент обаче има специфични потребности. Предимството на тази технология е, че позволява на специалиста да работи строго индивидуално, като отчита конкретните лицеви пропорции и анатомия. Това предполага, че може да не използва всички кодове, а само тези, които ще дадат

максимален ефект за моделиране

на лицето“, подчертава д-р Гюрова, която е управител на Клиниката по дерматология, лазерна и естетична медицина „DERMAPLUS“.

MD Codes™ са разработени за семейството на Vycross технологията на Juvederm на Allergan. Това са филърите с хиалуронова киселина Juvéderm® VOLUMA, Juvéderm® VOLIFT, Juvéderm® VOLBELLA.

На снимката бразилският пластичен хирург д-р Маурицио Де Майо представя своята уникална технология