Изобретиха еликсира на младостта

на .

В началото на годината на пазара се появи еликсирът на младостта – Juvederm Volite. Продуктът, последна иновация на Allergan, вече се използва за антиейджинг процедури в Клиниката по дерматология и естетична медицина „DERMAPLUS“.

„Volite са хиалуронови филъри от ново поколение. Създадени са специално, за да

възстановят хиалуроновата киселина дълбоко в кожата“

обяснява д-р Магдалина Гюрова, управител на DERMAPLUS. Благодарение на изключителната хидратация кожата възвръща еластичността, плътността, блясъка и тонуса си. Епидермисът се уплътнява, стимулира се синтезът на колаген, осигурява се защитата на кожата към свободните радикали - много по-висока от всички останали ревитализиращи продукти.

Juvederm Volite подмладява лицето, шията, деколтето, ръцете

и се отличава от досегашните продукти с изключителна устойчивост и дълготрайност на ефекта.

„Процедурата с Juvederm Volite е равностойна по ефект на 3 процедури с известните досега

продукти за биоревитализация и лифтинг

това е благодарение на Vycross технологията“, допълва д-р Гюрова, която е и главен асистент в Клиниката за кожни болести в Медицинския университет в Пловдив. Ефектът продължава до 9 месеца.

Продуктът се инжектира със свръх тънка игла, което свежда до минимум дискомфорта, отоците и хематомите. „Може да се прилага като самостоятелна процедура, но може и да подготвя кожата за моделиране на лицето с други филъри“, казва д-р Гюрова. Възможностите за комбинации с други процедури за подмладяване и възстановяване са били в центъра на дискусиите на форума по естетична медицина в столицата на Полша в началото на март 2017 г., където е било официалното представяне на Juvederm Volite.