Д-р Магдалина Гюрова взе участие в престижния Merz Master Class Paris 2017

на .

В края на януари в стилния Pullman Paris Tour Eiffel hotel се проведе първият за 2017 Merz Master Class – събитие, което събира водещите специалисти в областта на естетичната медицина от различни страни. Участник във форума бе и топ дерматологът д-р Магдалина Гюрова.

Merz Master Class Paris 2017

Последните новости в естетичната медицина и практически опит с хиалуроновите филъри Belotero и колагено-стимулиращия филър Radiesse демонстрираха топ трейнерите на Merz Aesthetics - д-р Герхард ван Ниекерк ( Южна Африка) и д-р Вивиан Букей (САЩ). Те очертаха и водещите тенденции в областта на подмладяването и възстановяването на лице и тяло.

Основни теми на Merz Master Class бяха комбиниране на хиалуронови, калциев-хидроксиапатит филъри и терапии с апаратура за постигане на максимално добри естетични резултати. Представени бяха безопасни практики и инжекционни техники, както и множество научни данни и изследвания.

Д-р Магдалина Гюрова е сред българските специалистите, които непрестанно се стремят да повишават квалификацията си с участия в курсове, обучения и международни форуми, за да предложи най-добрите компетенция, практика и резултат на пациента.